kikseuraa.net

Mikä Kikseuraa.net on?

Kikseuraa.net on hakukone seuran etsimiseen Kik Messenger -sovellukseen! Voit etsiä ja selata ilmoituksia useilta suomalaisilta eri sivustoilta - ei turhaa monien sivujen selailua hyvän seuran toivossa. Etsi vaikka paikkakunnan, iän ja muiden tietojen perusteella. Klikkaa profiilia ja näet myös tarkemmat tiedot ja millaista seuraa henkilö hakee.

Mitä ei kannata lisätä?

1. Myynti- tai ostoilmoituksia
2. "Sugar dating" -ilmoituksia
3. Pelkästään seksiseuran hakuun tarkoitettuja ilmoituksia
4. Lähinnä alastomuutta sisältäviä kuvia
5. Laittomaan toimintaan kehottavia sisältöjä
6. Ilmoituksia ilman järkevää sisältöä tai kuvia
7. Muulla kuin omalla kuvalla olevia ilmoituksia


Nämä poistetaan harkinnan mukaan ja ilmiantojen perusteella.

Miten lisään profiilin?

Valitse "Lisää" ylhäältä tai mobiilissa ylävalikosta. Kirjoita Kik-nimesi ja ikä numeroina, ei siis syntymävuosi. Profiilikuvaksi tulee asettamasi kuva Kikistä.

Voinko poistaa profiilin?

Kyllä, valitse "Poista" sivun alalaidasta. Tämä onnistuu myös silloin mikäli joku muu on lisännyt profiilin ilman lupaasi ja haluat sen pois näkyvistä.

Varmistamme että olet Kik-tilin omistaja niin, että sinun tulee lisätä etunimi- tai sukunimikenttään Kik-sovelluksessa väliaikaisesti viisinumeroinen turvakoodi. Kun olet lisännyt koodin, paina "Vahvista"

Voinko ottaa yhteyttä?

Voit, lähetä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä. Mikäli asiasi koskee tiettyä profiilia, klikkaa valintaa "Ilmianna" profiilin yhteydessä.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä

Tärkeää: mikäli ilmiannat asiatonta sisältöä, ilmoituksia ei voi välttämättä poistaa vain yhden ilmiannon perusteella, mikäli ilmiannon perusteita ei voi helposti varmistaa! Kerro aina riittävästi tietoja, kuten mistä kuvat on kopioitu.

Tärkeää: ÄLÄ lähetä rahaa tuntemattomille kuvia tai tapaamista vastaan tai avustaaksesi, kyseessä on huijaus.
Selvä!