kikseuraa.net

@Jake28vj

28-vuotias mies, Uusimaa

Onks tää sulle vaan ajantappoa? Sit Siirry eteenpäin. 😎👋 Kaveria lainaten: Rauhallinen, luotettava, avoin, suorasanainen, et ole keskipiste, otat muut huomioon kaikessa mitä teet ja tiedät mitä haluat. Huono hyvä huumori ja nauraminen. Myös musta huumori ja sarkasmi iskee. 😄 Ja positiivisella asenteella pääsee pitkälle. 👍😊 Työtä, vanhemmuutta, vapaa-aikana milloin mitäkin. Luonto, välillä extempore reissut ja liikkuminen myös lähellä sydäntä. Erityisesti sali. 💪 Tykkään myös musiikista, hitaista aamuista, hyvistä keskusteluista, ystävistä, perheestä, lapsista, eläimistä, jäätelöstä, sarjoista ja elokuvista. Oma elämä mallillaan, toivottavasti et sinäkään ole tuuliajolla ja tiedät mitä elämältä haluat.  Katsotaan kolahtaako ne kuuluisat kemiat. 😉😊

Via kikseuraa.net

Onks tää sulle vaan ajantappoa? Sit Siirry eteenpäin. 😎👋 Kaveria lainaten: Rauhallinen, luotettava, avoin, suorasanainen, et ole keskipiste, otat muut huomioon kaikessa mitä teet ja tiedät mitä haluat. Huono hyvä huumori ja nauraminen. 👌Ja positiivisella asenteella pääsee pitkälle. 👍 Työtä, vanhemmuutta, vapaa-aikana milloin mitäkin. Luonto, välillä extempore reissut ja liikkuminen myös lähellä sydäntä. Erityisesti sali. 💪 Oma elämä mallillaan, toivottavasti et sinäkään ole tuuliajolla ja tiedät mitä elämältä haluat.  Katsotaan kolahtaako ne kuuluisat kemiat.

Via kikseuraa.net

Onks tää sulle vaan ajantappoa? Sit Siirry eteenpäin. 😎👋 Kaveria lainaten: Rauhallinen, luotettava, avoin, suorasanainen, et ole keskipiste, otat muut huomioon kaikessa mitä teet ja tiedät mitä haluat. Huono hyvä huumori ja nauraminen. 👌Ja positiivisella asenteella pääsee pitkälle. 👍 Työtä, vapaa-aikana milloin mitäkin. Luonto, Extempore reissut ja liikkuminen myös lähellä sydäntä. Erityisesti sali. 💪 Oma elämä mallillaan, toivottavasti et sinäkään ole tuuliajolla ja tiedät mitä elämältä haluat.  Katsotaan kolahtaako ne kuuluisat kemiat.

Via kikseuraa.net