kikseuraa.net

Mikä Kikseuraa.net on?

Kikseuraa.net on hakukone seuran etsimiseen Kik Messenger -sovellukseen! Voit etsiä ja selata ilmoituksia useilta suomalaisilta eri sivustoilta - ei turhaa monien sivujen selailua hyvän seuran toivossa. Etsi vaikka paikkakunnan, iän ja muiden tietojen perusteella. Klikkaa profiilia ja näet myös tarkemmat tiedot ja millaista seuraa henkilö hakee.

Miten lisään profiilin?

Valitse "Lisää" ylhäältä tai mobiilissa ylävalikosta. Kirjoita Kik-nimesi ja ikä numeroina, ei siis syntymävuosi. Profiilikuvaksi tulee senhetkinen kuvasi Kikistä. Paina vain vaihvista, ja katso millaista seuraa löydät!

Mitä ei kannata lisätä?

1. Myynti- tai ostoilmoituksia
2. Kuvia mitä et julkaisisi missään muualla
3. Laittomaan toimintaan kehottavia sisältöjä

Nämä poistetaan ylläpidon harkinnan mukaan ja ilmoituksien perusteella.

Voinko poistaa profiilin?

Kyllä, valitse "Poista" sivun alalaidasta. Tämä onnistuu myös silloin mikäli joku muu on lisännyt profiilin ilman lupaasi ja haluat sen pois näkyvistä. Varmistamme että olet Kik-tilin omistaja niin, että sinun tulee lisätä etunimi- tai sukunimikenttään väliaikaisesti viisinumeroinen turvakoodi. Kun olet lisännyt koodin, paina "Vahvista"

Voinko ottaa yhteyttä?

Voit, lähetä yhteydenottopyyntö alla olevasta linkistä. Mikäli asiasi koskee tiettyä profiilia, klikkaa valintaa "Ilmoita" profiilin yhteydessä.

Lähetä yhteydenottopyyntö tästä

Tärkeää: mikäli ilmoitat asiatonta sisältöä, emme voi välttämättä poistaa profiileja vain yhden ilmoituksen perusteella, mikäli ilmoituksen perusteita ei voi helposti varmistaa! Kerro siis aina riittävästi tietoja, kuten mistä kuvat on kopioitu.